Medlemskab


Fotogalleri


Vedtægter


Rejselegat

________________________________

Mød vores nordiske venskabsbyer

Klik på flagene for at læse mere

Arsuk

Holmestrand

Vänersborg

Siglufjord

Åland

Kangasala

Eide

Husby

Velkommen til Foreningen Norden HerningI 2018 fejrede Foreningen Norden Herning 75-årsjubilæum. Vores søsterforening i Sydslesvig inviterede os til sønderjysk kaffebord i Flensborg som jubilæumsgave. Godt 40 medlemmer tog imod invitationen og fik en meget fin dag i det sydslesvigske. I år finder venskabsbymødet sted på Jaruplund Højskole syd for Flensborg, og i 2019 har Foreningen Norden Danmark 100-årsjubilæum.

____________________________________________________

Foto: Gudrun Ring Wiwe

I forbindelse med venskabsbystævnet i Herning i 2001 indviedes Ydunparken – beliggende ved Holstebrovej over for det gamle forbrændingsanlæg – med nyplantede egetræer og en natursten med teksten Nordisk venskab. I januar 2004 opsattes en informationstavle med kort information om Hernings 8 venskabsbyer.
I anledning af at Foreningen Norden i Herning fylder 75 år, har vi tilladt os at udstyre vores venskabsbysten med lidt ekstra tekst. Men det står altså ikke på stenen hvis I skulle komme forbi
De indsatte billeder er bygninger og kunstværker som er meget synlige i og omkring Herning.

____________________________________________________

____________________________________________________